Trappstädning Östermalm

Snabbt, smidigt och enkelt.

Trappstädning

Vi tar städning på största allvar och ser till att endast arbeta med personal som vet exakt hur man ska göra för att få fram bästa möjliga resultat. Trappstädning kräver noggrannhet, hänsyn, ett utarbetat servicetänkande och ett öga för detaljer. Hos oss får du allt det där i ett paket.

Vi arbetar med en stor mängd kunder i Stockholmsområdet mer generellt och Östermalm mer specifikt och gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders olika behov. Oavsett om du representerar en bostadsrättsförening och letar efter trappstäd till föreningens ytor eller om du kanske är en fastighetsägare som letar efter en trygg samarbetspartner när det kommer till städning i din fastighet är vi det självklara valet.

skura trapp

En välskött och välstädad trapp ger ett gott första intryck av fastigheten och ökar även trivseln för de boende. Att hålla rent och snyggt minskar även risken för ökat slitage och andra relaterade skador. Vi tar hand om allt från skurning av golv o väggar till mattrengöring och allmän skötsel av öppna ytor.

 

Det bästa alternativet för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!