Om oss

Vi ger ett löfte om en ren närmiljö!

Vi fokuserar på att utföra våra städtjänster på ett så smidigt, enkelt och effektivt sätt, utan att på något sätt ge avkall på kvaliteten. Vi ser till att vi endast arbetar med välutbildad personal som har erfarenhet av städbranschen och som ger våra kunder hundraprocentig service.

För att du ska känna dig trygg som kund har vi en nöjd-kund-garanti vilket innebär att vi åtgärdar eventuella fel eller brister i städningen inom 24 timmar, helt kostnadsfritt. Vi är även ansvarsförsäkrade upp till ett belopp på tio miljoner kronor.

Vi samarbetar med en rad olika fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Östermalm med omnejd och har god lokalkännedom och kunskap om området. Anlita oss för en prickfri trappstädning som du vet att du kan lita på i alla väder.

trappstädning östermalm lila blommor

Som namnet antyder är vi inte bara angelägna om att hålla det rent och välstädat hos våra kunder, utan vi är även måna om att göra så lite negativ påverkan på miljön som möjligt. Vi arbetar därför endast med godkända produkter och väljer, i de fall som det finns möjlighet, det miljövänliga alternativet.


 

Pålitlig städservice för stora och små kunder!

Kontakta oss