Om oss

Vi ger ett löfte om en ren närmiljö!

Sedan 2013 har vi varit verksamma inom städbranschen i Stockholm, där vi har specialiserat oss på att hålla både privata hem, kontor och hotell skinande rena. Vår expertis sträcker sig även till flyttstädning och byggstädning för att underlätta för våra kunder och befria dem från hushållsarbete, vilket i sin tur frigör deras tid för andra sysslor.

Vi sätter stort värde på våra kunder och är djupt tacksamma för det förtroende de visar oss. För att säkerställa högsta kvalitet erbjuder vi en kvalitetsgaranti på samtliga av våra städningar. Om du inte är helt nöjd med resultatet åtgärdar vi det snabbt och utan extra kostnad. Dessutom strävar vi alltid efter att förbättra våra tjänster och service.

Enkel och effektiv städning

Vi fokuserar på att utföra våra städtjänster på ett så smidigt, enkelt och effektivt sätt, utan att på något sätt ge avkall på kvaliteten. Vi ser till att vi endast arbetar med välutbildad personal som har erfarenhet av städbranschen och som ger våra kunder hundraprocentig service.

För att du ska känna dig trygg som kund har vi en nöjd-kund-garanti vilket innebär att vi åtgärdar eventuella fel eller brister i städningen inom 24 timmar, helt kostnadsfritt. Vi är även ansvarsförsäkrade upp till ett belopp på tio miljoner kronor.

Vi samarbetar med en rad olika fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Östermalm med omnejd och har god lokalkännedom och kunskap om området. Anlita oss för en prickfri trappstädning som du vet att du kan lita på i alla väder.

Vi arbetar endast med godkända produkter och väljer, i de fall som det finns möjlighet, det miljövänliga alternativet.

trappstädning östermalm lila blommor

 

Pålitlig städservice för stora och små kunder!

Kontakta oss